Garantie

Het is erg eenvoudig om de DAFA-systeemgarantie af te sluiten met een looptijd van 15 of 25 jaar. De garantie is van toepassing in de volgende gebieden:

Volledig DAFA Airstop System™

Om aanspraak te kunnen maken op een garantie mogen de DAFA Airstop System™-producten uitsluitend voor interne afdichting gebruikt worden.

Met andere woorden: dampremmende folies met systeemaccessoires zoals dampremmende tape, folielijm, beschermingsfolie, folie voor plinten en dorpels, universele pijpkraag of universele kabelkraag.

Correcte planning

Het is een vereiste dat de planning van bouwprojecten voldoet aan de toepasselijke regels, in overeenstemming met onder andere de plaatselijke bouwvoorschriften. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor renovatiewerkzaamheden.

Correcte installatie

De producten uit het DAFA Airstop System™-assortiment moeten uiteraard correct worden geïnstalleerd in overeenstemming met de installatie-instructies van DAFA en de vereisten van de bouwvoorschriften.

Documentatie

U moet kunnen aantonen welke producten voor een bepaald project zijn aangekocht en gebruikt. De documentatie omvat facturen en/of afleverbonnen voor de aankoop van producten uit het DAFA Airstop System™-assortiment.

Blower Door test

Een Blower Door test is een betrouwbare testmethode die geldt als bewijs dat een bouwproject correct is uitgevoerd.

DAFA AIRSTOP SYSTEM is een reeks interne dampremmende oplossingen voor alle soorten gebouwen: zowel voor renovaties als nieuwbouw. Het systeem bestaat uit verschillende stevige membranen en een uitgebreid assortiment accessoires.

Dafa Airstop

ALUTHERMO AG
Steinkelt, Galhausen 23
4780 ST-VITH - BELGIUM
BELGIQUE

+32(0)80 77 10 28