DAFA DiFoil™ NIEUW

DAFA DiFoil™ is een ademend dampscherm laag die wordt gebruikt om droogrot en schimmels te voorkomen in hoofdzakelijk buitenwanden en plafondconstructies. De dampremmende laag maakt het mogelijk dat regelmatig terugkerend condensvocht zich van de ene naar de andere kant van het materiaal kan verplaatsen, maar is desondanks luchtdicht genoeg om normale dampdruk te stoppen.

GEBRUIK

Gebruik het dampremmende DAFA DiFoil™ voor thermisch geïsoleerde bouwelementen die in de zomer het risico lopen op vorming van condens of ander vocht op de buitenkant van de dampremmende laag.

Goed geïsoleerde constructies die worden blootgesteld aan direct zonlicht hebben bijvoorbeeld in de zomer te maken met grote temperatuurverschillen tussen de binnen- en buitenkant.

Daardoor ontstaat een kans op condensvorming op de dampremmende laag. Dit is een bekend fenomeen in vakantiehuizen die langere tijd leeg staan.

HET MATERIAAL

DAFA DiFoil™ is een opgerold product van polyethyleen (PE) met een coating van vochtabsorberende PP-isolatie (polypropyleen). Het materiaal is bestand tegen direct zonlicht gedurende een periode van drie maanden en mag niet worden blootgesteld aan direct contact met conserveringsmiddelen voor hout op basis van oplosmiddelen.

KWALITEITSWAARBORGING

DAFA DiFoil™ is voorzien van een CE-markering conform EU-norm EN 13984

TRANSPORT, LEVERING EN OPSLAG

Opgerold in een buis gemaakt van gerecycled karton en stevig verpakt in PE-folie.

Moet horizontaal op een europallet worden getransporteerd en opgeslagen.

De opslaglocatie moet worden beschermd tegen weersinvloeden en direct zonlicht.

Mag uitsluitend worden gestapeld tot een hoogte van twee pallets.

GARANTIE

DAFA biedt een systeem- en productiegarantie van 10 jaar op alle producten die geassocieerd zijn met het DAFA Airstop System.

Technische specificaties

Lengte // 50 m
Breedte // 1,5 m
Rolbreedte // 1,5 m
Rolgewicht* // 100 g/m²
Dampdichtheid, Sd-waarde// ≥ 2 m
Brandclassificatie // E
Kleur // Wit
DAFA artikelnummer // 620026579
EAN-nr. // 5705636422305

* Tol. +/-30%

DAFA AIRSTOP SYSTEM is een reeks interne dampremmende oplossingen voor alle soorten gebouwen: zowel voor renovaties als nieuwbouw. Het systeem bestaat uit verschillende stevige membranen en een uitgebreid assortiment accessoires.

Dafa Airstop

ALUTHERMO AG
Steinkelt, Galhausen 23
4780 ST-VITH - BELGIUM
BELGIQUE

+32(0)80 77 10 28